17.10.2015

17.10.2015 jsme jeli s Bessie závodit , stejně jako v loňském roce, do ZKO Lomnice nad Popelkou. Zde se konal  27. ročník závodu dvojic. Počasí letos nebylo nic moc, ranní veliká mlha se během dne protrhala, ale sluníčko se během dne neukázalo.  V ranní mlze se podařilo jednomu z psovodů v kategorie ZVV1 ztratit se při pokládce stopy :-D .  

Účast 10 jednotlivců v kategorii ZZO a 10 dvojic v kategorii ZVV1 byla o trochu slabší než vloni. Závodit se začalo v osm hodin poslušností  ZZO (S Bess jsme si vylosovali číslo 4) a stopou ZVV1. Poté následovala poslušnost a obrana dvojic ZVV1.  Poslušnosti a obrany posuzoval pan rozhodčí Jaroslav Petráček, stopy  pan rozhodčí Mirek Dlabola a figuroval Tomáš Louda.

Bessie obhájila stejně jako vloni deváté místo. Všechny cviky, krom odložení vleže,  provedla, ale pomalu – jako dáma.  Bylo mokro a naše slečinka si na mokrou trávu přece lehat nebude.  Když nechci, tak nemusím… :-) .

Závod skončil  kolem  14. hodiny a hned poté následovalo vyhlášení vítězů s předáním krásných cen. Hezké závody, prima partička lidí, prostě moc pěkné závody. Díky

Napsat komentář